11. kolo Alkáči : Deportivo

22.10.2009 18:00

Zápas proti lídrovi tabuľky sa začal vo vysokom tempe aj keď bolo chladno. Zo začiatku sa hralo medzi 6tkami, následne prišiel nezmyselný faul, blízko 6tky z našej strany, ktorý súper využil a ujal sa vedenia v zápase. Alkáči nezostali lídrovi nič dlžní a nevypúšťali žiadny súboj. Rozhodca viac pomáhal lídrovi keď pískal aj čisté súboje, napriek tomu sme sa nenechali rozhodiť a na súpera stále tlačili. Deportivo výborne bránilo, a prechádzalo do rýchlych protiútokov po jednom z nich padol gól na 0:2. Viac sa v prvom polčase neudialo a tak do kabín sa išlo za stavu (0:2). V úvode druhého polčasu sme dostali rýchly gól na 0:3. Deportivo začalo svoj náskok kontrolovať a trpezlivou hrou držalo loptu na svojich kopačkách. Dokázali sme si vytvárať šance, no zostalo len pri vytváraní, až kým nám súper neponúkol štandardnú situáciu, po ktorej sa do strelcov zapísal "anry14" a znížil tak stav na 1:3.
Po čistom súboji nášho hráča so súperom rozhodca nepochopiteľne odpískal faul, do dnes nevieme za čo, súper nacvičeným signálom zvýšil svoje vedenie už na 1:4. Následne po peknej akcií nového hráča "emila" padol náš druhý gól ktorého autorom bol kto iný ako "anry14" a zmenil tak stav na 2:4.
To zostávalo do konca asi 6minut. Do konca sme už gól dať nestihly, naopak ešte súperovi sa to podarilo keď po rýchlom výpade z vlastnej polky umiestnenou strelou k žrdi poistil svoje vedenie, ktoré sa už do konca nezmenilo. Zápas skončil 2:5.

Alkáči : Deportivo  -   2 : 5 (0 : 2)

Góly:  Staňo Andrej 2  -  Púček Miloš 2, Bortel Martin , Harvila Marián , Nomilner Martin

Späť
Bookmark and Share