9.kolo Alkáči : Cestári

04.10.2009 19:00

Úvod zápasu sa niesol v priateľskom duchu, hráči nastúpili svieži a plní očakávania nad vývojom stretnutia. V kuloároch sa vravelo o príchode novej posily, hrajúcej v mnohých kluboch ako bol legendárny Podháj, či výborné Vasco (ešte 1.ligové). Táto správa sa však nepotvrdila a napäté publikum so slzami v očiach krčilo v rukách informačný bulletin. Po úvodných nepresnostiach na oboch stranách sme sa pohodlne ujali vedenia po krásnej učebnicovej akcii, ktorú zavŕšil najlepší strelec zápasu "anry14", mimochodom obliekajúci dres Wayna Rooneyho.
Nepochopiteľne sme však akosi prestali hrať a po individuálnych chybách niektorých hráčov súper znížil na 1:1. Šancí sme veľa nemali a stále sa prejavovala nepresnoť prihrávok a súper na počudovanie publika zvýšil náskok na polčasový rozdiel (1:3).
Úvod druhej polovice sme využili vo svoj prospech a opäť po akcii á la Šatan, Handzuš, Bartečko sme znížili gólom "anry14" na 2:3. Celkovo sa druhý polčas niesol v duchu čajového stretnutia a barbecue na záhrade. Ani jedno mužstvo neukázalo nič čo by stálo za zmienku. Avšak v 44. minúte sa Cestári ujali vedenia 2:4 krásnou strelou pod brvno. Brankár "moco" nemal žiadnú šancu, i keď treba priznať, že dnes chytal výborne a pár krát dokonca ohrozil súperovu svätyňu. Všetko naznačovalo tomu, že z tohto zápasu odídeme s plačom a bez bodov avšak po bleskovom kontaktnom góle na 3:4 "anry14" skompletizoval čistý hattrick a vykresal iskierku nádeje.Následne sme sa snažili o vyrovnanie, ktoré naznačil už nový hráč "peto" so zaujímavým zostrihom na zimu, keď trafil spojnicu súperovej brány. Následne však svojim prvým gólom v miniligovej kariére vyrovnal na 4:4. Gratulujeme! V závere zápasu sa stalo to čo nik neočakával. Po rohovom kope sa v súperovej šestnástke objavil "golem", ktorý sa šikovne uvolnil ako lasička a využil svoju výšku. Krásnou hlavičkou poslal naše mužstvo do vedenia. Záverom mohol súper vyrovnať, avšak náš brankár hviezdnym zákrokom ukázal svoje kvality a nesklamal mužstvo. V hodine dvanástej sme teda dokázali zápas otočiť a zvíťazili sme najtesnejším hokejovým výsledkom 5:4. Zápas sledovalo 33 divákov, z toho 5 platiaci (pili borovičku).

Hráčom zápasu bol jednoznačne "markos", ktorý robil čiernu robotu a dnes nabehal veľa metrov, čím pomohol k cennému víťazstvu.

by doyle

Alkáči : Cestári  -   5 : 4 (2 : 3)

Góly:  Staňo Andrej 3, Holas Róbert , Poruban Peter   -  Samul František 2, Samul Pavol 2

Späť
Bookmark and Share